• Nóż japoński DEBA do oczyszczania porcjowania ryby 150/275 mm Hendi

Symbol: 1025821
150.81
150.81
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 27.99
Kurier 27.99
Dostępność 101 szt.
EAN 8711369845097
Zostaw telefon
Kod producenta: 845097

Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami. Ostrze wykonane zostało z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2, a rękojeść z drewna topolowego.

Cechy produktu:
  • - Tradycyjny japoński design - wyprodukowany w Japonii,
  • - Masywny, a jednocześnie precyzyjny,
  • - Doskonały do ryb, owoców morza, drobiu,
  • - Może być używany do usuwania kości z delikatnego mięsa,
  • - Ostrzony jednostronnie.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 845097
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - HENDI
  • - Materiały - Stal nierdzewna
  • - Długość ostrza (mm) - 150
  • - Długość uchwytu (mm) - 125
  • - Długość (mm) - 275
  • - Grubość (mm) - 3
  • - Waga (kg) - 0.3

W zestawie:
  • - Nóż japoński

Dane producenta/podmiotu odpowiedzialnego za ten produkt w UE:

Hendi Polska Sp. z o.o.
ul. Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

witaj@hendi.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Sklep zamknięty

Trwają prace serwisowe. Zapraszamy wkrótce.


Z poważaniem,


PROD-PARTS