Kod producenta: 845035
Tradycyjny nóż japoński SANTOKU to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni lecz nieco cieńszy i krótszy, doskonale tnący jednym ruchem bez "bujania" ostrza. "Santoku" oznacza trzy walory i odnosi się do trzech podstawowych funkcji tego noża: siekanie, krojenie na cienkie plastry, krojenie w kostkę.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Tradycyjny nóż japoński SANTOKU to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni lecz nieco cieńszy i krótszy, doskonale tnący jednym ruchem bez "bujania" ostrza. "Santoku" oznacza trzy walory i odnosi się do trzech podstawowych funkcji tego noża: siekanie, krojenie na cienkie plastry, krojenie w kostkę.
Cechy produktu:
- - doskonały do krojenia mięsa, warzyw, ziół oraz dużych owoców,
- - wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15,
- - proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów,
- - nóż jest w osobnym estetycznym blistrze,
- - nie można myć w zmywarkach,
- - przeznaczona do profesjonalnej kuchni, małej gastronomi oraz do domowego użytku
Parametry techniczne:
- - Długość ostrza - 165 mm
- - Długość noża - 295 mm
W zestawie:
- - Nóż japoński SANTOKU
Dane producenta/podmiotu odpowiedzialnego za ten produkt w UE:
Hendi Polska Sp. z o.o.
ul. Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland
witaj@hendi.com
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.