Kod producenta: 271346
Termometr gastronomiczny marki Hendi sprawdzi się w każdej gastronomii. Pozwala zmierzyć temperaturę dań w zakresie -50 do 250°C.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Termometr gastronomiczny marki Hendi sprawdzi się w każdej gastronomii. Pozwala zmierzyć temperaturę dań w zakresie -50 do 250°C.
Cechy produktu:
- - Funkcja timera ze wstecznym odliczaniem i z sygnałem dźwiękowym osiągnięcia zadanej temperatury,
- - Zakres pomiaru: od -50°C do 250°C,
- - Jednostka pomiaru °C lub °F,
- - Stopniowanie: 1°C, dokładność +/- 1°C w zakresie od 0 do 100°C, +/-2°C w pozostałych zakresach,
- - Możliwość ciągłego monitorowania temperatury,
- - Funkcja temperatury Max/Min,
- - sonda ze stali nierdzewnej 150 mm (żaroodporna), można ją pozostawić w piekarniku podczas pieczenia.
Parametry techniczne:
- - Materiały - Stal nierdzewna
- - Zakres - od -50 do 250°C
- - Długość - 65 mm
- - Szerokość - 70 mm
- - Wysokość - 17 mm
W zestawie:
- - Termometr
- - Bateria AAA
Dane producenta/podmiotu odpowiedzialnego za ten produkt w UE:
Hendi Polska Sp. z o.o.
ul. Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland
witaj@hendi.com
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.